Nieuws van Freud

Freud in de Volkskrant

By | december 12th, 2016|Categories: eten|

''Spaanse tortilla maken leerde ik in Spanje, een heel verdedigbare plek daarvoor. Aardappels, ui, ei en Veel Olijfolie zijn ervoor nodig, meer niet. Jaren en jaren al bak ik dit gerecht, recht in de leer, [...]

Diploma uitreiking

By | juli 5th, 2016|Categories: succesverhaal|

Super trots op onze horeca tijgers! Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!

Fleur en Freud

By | februari 3rd, 2016|Categories: succesverhaal|

Het verhaal van Fleur, een volleerd kok met ervaring in sterrenrestaurants, en Mieke Jaring, eigenaar van restaurant Nessst. […]

Freud echt Amsterdams

By | januari 16th, 2015|Categories: algemeen|

Kijk die hebben wij mooi in onze zak! Freud erkend als Echt Amsterdams. We staan op de site van Echt Amsterdams. […]