Menukaart

Onze speelse menukaart is geïnspireerd door de mediterrane keuken en de kruidige smaken uit het Midden-Oosten. Onze chefs zijn bevlogen koks die ieder hun eigen ervaring, voorkeur en smaakpallet meenemen. Zij willen voor zoveel mogelijk mensen smakelijke gerechten te maken, die onze deelnemers makkelijk kunnen helpen bereiden.

Wij maken gebruik van producten uit het seizoen, hierdoor wisselt onze kaart regelmatig. Er is altijd keuze tussen vlees, vis- en vegetarische gerechten. Vaak serveren we buiten de kaart om extra dagverse gerechten. Dit ziet u vanzelf op de krijtborden en onze medewerkers attenderen u er ook graag op. Ook kunt u altijd kiezen voor onze meer gangen menu’s: twee gangen menu voor €27,50 en het drie gangen menu voor €30,50.

Voor grote groepen hebben wij ook genoeg plaats! Wilt u met een grote groep komen dineren ( vanaf circa 12 personen)? Laat het ons dan graag even weten in een e-mail naar info@restaurantfreud.nl, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

COVID-19 UPDATE

Lieve gasten,

Wij blijven in deze lockdown voor jullie koken! Hoe? FreudToGo.  Geen dure menu's, maar eenvoudige gerechten waar je thuis van kunt genieten. Hoe kun je deze overheerlijke gerechten bestellen? Kom langs bij Freud en dan overhandigen onze harde werkers de gerechten.

FreudToGo is open van di t/m zo van 16:00 - 20:30. Bij vragen kun je bellen naar 020-6885548.

- Team Freud

FreudToGo