Catering Amsterdam

Catering Amsterdam | Ontdek het assortiment van Restaurant Freud

Naast onze locatie op de Spaarndammerstraat komt Restaurant Freud op verzoek ook graag bij u langs. Ons team verzorgt met trots de catering voor uw lunch of borrel, zodat u overal van onze goede zorg kunt genieten.

Lunch catering

Voor de lunch bieden we u een breed assortiment aan luxe broodjes, soepen, tortilla’s en salades. Ook zoetigheden en gezonde snacks kunnen wij voor u verzorgen.

Borrel catering

Voor de borrel bieden wij zowel hapjes van vis en vlees, als ook vegetarische en veganistische hapjes aan. Wij zijn gewend rekening te houden met allergieën en diëten.

OVERIG ASSORTIMENT

Heeft u specifieke wensen, of een bijzondere opdracht? Mail naar info@restaurantfreud.nl. Wij denken graag met u mee.

Bezorging catering Amsterdam

Wenst u ook bediening op locatie? Ook dit is in overleg mogelijk. Vraag ons gerust naar de suggesties en mogelijkheden. Voor de bezorging binnen de ring van Amsterdam komen we graag bij u langs met onze elektrische bakfiets. Ligt uw locatie buiten de ring? Dan komen wij met onze partner Roads Vervoer naar u toe.

Catering komt vaak neer op maatwerk. Vraag uw offerte aan door te e-mailen naar catering@restaurantfreud.nl, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.