Leren en werken bij Freud

Arbeidsmatige dagbesteding Amsterdam

Bij Restaurant Freud bieden we de mogelijkheid om arbeidsmatige dagbesteding te doen in verschillende functies. Zo bereidt de dagploeg het restaurant voor, bereiden de koks catering en a la carte gerechten, bedienen onze gastheren en vrouwen de gasten in het restaurant en zorgen onze afwassers ervoor dat alles weer netjes opgeruimd wordt en de borden weer beschikbaar zijn. Ook kun je bij Restaurant Freud een praktijkverklaring halen. Dit is een kortdurende scholing voor werkzaamheden die de medewerker volledig op de werkvloer leert. Deelnemers ontvangen een officieel document met de geleerde werkprocessen. Een mooie manier om vaardigheden en kennis te erkennen en valideren.

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke dagbesteding, neem dan contact met ons op. Bij ons krijg je een rondleiding en vertellen we je over de mogelijkheden.

Restaurant Freud is een initiatief van Roads. Roads is een zorgaanbieder en maatschappelijk ondernemer. Roads begeleidt mensen met een psychiatrische achtergrond naar dagbesteding en werk en organiseert werkvoorziening met eigen werkplekken. Op meer dan 40 bijzondere locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Haarlemmermeer. Meer informatie: www.roads.nl