Over Freud

Sociaal verhaal

Bij Restaurant Freud dineert u met een glimlach.

Sinds 2006 combineren we onze liefde voor heerlijk eten met bijzondere aandacht voor mensen. Mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt bereiden met passie onze gerechten en bedienen u vol trots met hun hartverwarmende aandacht.

Onze speelse veelzijdige gerechten zijn geïnspireerd door de mediterrane keuken en de kruidige smaken uit het Midden-Oosten. Onze chefs zijn bevlogen koks die ieder hun eigen ervaring, voorkeur en smaakpallet meenemen. Gezamenlijk stellen zij ieder seizoen een nieuwe kaart samen waarop de evergreens, zoals de geliefde steak tartare en de klassieke vissoep, hun vaste plek hebben verdiend. Daaromheen wensen de chefs voor zoveel mogelijk mensen smakelijke gerechten te maken, die onze deelnemers makkelijk kunnen helpen bereiden.

Naast onze locatie op de Spaarndammerstraat komt Restaurant Freud ook graag bij u langs. Ons team verzorgt met trots de catering voor uw lunch of borrel, zodat u overal van onze goede zorg kunt genieten.

Bij Restaurant Freud begeleiden wij mannen en vrouwen met een psychische kwetsbaarheid. Wekelijks helpen wij 80 mensen weer in hun ritme te komen en hun eigen weg terug naar werk te vinden. Restaurant Freud is een erkend leerwerk-bedrijf.

Restaurant Freud is onderdeel van Roads.

-